Algemene Voorwaarden

Bij ASMRtist gelden de volgende regels, waar iedereen die van de diensten gebruikmaakt aan gehouden is.

Afspraak annuleren
Je kunt tot 24 uur vóór jouw behandeling annuleren per telefoon, whatsapp of mail. Annuleer je binnen 24 uur of kom je niet opdagen voor jouw afspraak? Dan brengen wij de volledige behandelprijs in rekening.
 
Gedragsregels
Ben ik te laat, bijvoorbeeld omdat de vorige behandeling uitliep en ik kan daardoor jouw massage niet kan afmaken, dan krijg je een compensatiekaart. Met deze kaart krijg je de minuten waarop je niet bent gemasseerd bij jouw volgende boeking. Een compensatiekaart welke twee maanden lang geldig is binnen de openingstijden.
Ik verzoek je om maximaal 10 minuten voor de aanvangstijd aanwezig te zijn. Als je eerder dan 10 minuten voor aanvang aanwezig bent, kan ik niet de deur voor je opendoen aangezien ik nog bezig ben met het gereed maken van de ruimte voor de volgende klant. Als je op tijd komt dan kan ik garanderen jouw gehele massage af te maken.
Ben jij te laat? Ik probeer dan jouw volledige massage af te maken. Is dit niet mogelijk omdat er meteen een afspraak op jouw afspraak volgt? Dan gaan de minuten af van jouw massage, terwijl u de volledige massage dient te betalen.
Naar goede oosterse traditie trek ik binnen geen schoenen aan. Ik verzoek jou vriendelijk hetzelfde te doen.

In mijn praktijk is het verplicht om je onderbroek aan te houden. Dit vermeld ik jou tevens voor ik de behandeling uitvoer. Kom ik erachter dat je geen onderbroek aan hebt, dan geef ik je de tijd om deze alsnog aan te trekken. Dit gaat wel van de massagetijd af. Weiger je dit, dan vraag ik je de mijn praktijk te verlaten en ben je niet meer welkom bij ASMRtist. Het volledige bedrag voor de gereserveerde behandeling breng ik in rekening. 

De massagepraktijk zit op de eerste verdieping. Mocht je slecht ter been zijn en kun je geen trappen lopen, geef dit dan bij mij aan. Iedereen is welkom bij ASMRtist dus ik zorg ervoor dat je een massage kunt krijgen zonder de trap op hoeven te lopen. 

Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ik verzoek je wel te parkeren aan de overzijde van mijn huis, om parkeerhinder te voorkomen van de buren. 
 
Het is ten alle tijde verboden om mij als masseur aan te raken. Na één waarschuwing heb ik het recht de massage direct af te breken en het volledige bedrag in rekening te brengen. Bovendien doe ik aangifte bij de politie en ben je voortaan niet meer welkom bij ASMRtist.

Daarbij ga ik niet in op verzoeken voor erotische/tantra massages of andere seksuele verzoeken voor, tijdens of na een behandeling. 

Betaling
Bij betaling via een betaalverzoek; je krijgt de mogelijkheid om na de massage even rustig overeind te komen, je kleding aan te trekken en wat water te drinken. Binnen deze tijd zal ik in mijn kantoor naast de massageruimte jou het betaalverzoek sturen, die je dan ook direct dient te voldoen. Bij betaling met contant geld gelieve gepast betalen.

Wanneer je een Profijtpas of een cadeaubon wilt aanschaffen, mag dit met contant geld of je ontvangt een betaalverzoek. Deze dienen altijd vooruitbetaald te worden. 

Profijtpas en cadeaubonnen
Voor de profijtpas en cadeaubonnen is restitutie van het aankoopbedrag niet mogelijk.
 
De profijtpas is persoonsgebonden en kan daardoor niet gedeeld worden met een ander persoon. 
De profijtpas van drie keer is een drie maanden geldig. De profijtpas van zes keer is zes maanden geldig. 

Maak je gebruik van een online cadeaubon, dan mag je bij inlevering de cadeaubon vanaf de telefoon laten zien of het mag uitgeprint gegeven worden. Elke cadeaubon heeft een unieke code en kan daardoor niet gekopieerd worden. 

De cadeaubonnen van ASMRtist zijn één jaar geldig vanaf de datum van aankoop.
Het is vanzelfsprekend verboden om te frauderen met de profijtpas en cadeaubonnen van ASMRtist. Mocht ik dit ontdekken, dan doe ik direct aangifte bij de politie en ben je voortaan niet meer welkom bij ASMRtist.
OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag10:00 tot 21:00
Zaterdag9:00 tot 14:00
Zondag10:00 tot 14:00