GUN HET JEZELF

Gun jezelf een heerlijk
ontspannende massage

Een massage is makkelijk te boeken via whatsapp of telefonisch.
06-42895458

Welkom bij massagepraktijk ASMRtist

ASMR staat voor A Select Massage Recover. 
Je spreekt elke letter uit op z'n Engels en plakt er 'tist' achter. 
(spreek uit als ee-es-em-ar-tist)

ASMRtist is dé plek voor 
ontspanningsmassage en klankmassage in Apeldoorn. 
Gun jezelf een massage en kom tot rust
tijdens de behandeling.

NU RESERVEREN

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is een van de meest bekende massage-vormen en ondertussen al duizenden jaren oud. De basis van deze massage is de geest en het lichaam tot rust te brengen. De redenen voor een ontspanningsmassage zijn uiteenlopend en verschillen van persoon tot persoon. Een ontspanningsmassage kan de stress wegnemen, verlichting brengen en de pijn doen verzachten en in sommige gevallen zelfs (tijdelijk) laten verdwijnen. Uiteraard helpt een ontspanningsmassage ook zonder dat je fysieke klachten hebt.

Ontspanningsmassage

Klankmassage

Aan de klankmassage ligt oude kennis over de effecten van klanken ten grondslag. Deze inzichten werden al 5000 jaar geleden in de vedische heelkunde in India toegepast. De klankmassage is een zeer zachte, maar effectieve methode van ontspanning, waarbij bijzondere handgemaakte klankschalen uit Nepal op het lichaam worden geplaatst en in trilling worden gebracht. Klankmassage wordt voor onder andere diepe ontspanning ingezet. Het loslaten van problemen en het oplossen van spanningen en blokkades kunnen het mooie resultaat zijn.

Klankmassage

Stoelmassage

Doel: frisse energie en ontspanning van uw lichaam en geest.
Power: gemiddelde tot harde druk.
Gemasseerde zones: rug, nek en schouders, armen en handen
Effect: spierspanning neemt af wat zorgt voor een ontspanning. Circulatie van bloed en lymfe wordt geactiveerd, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd.
.

Stoelmassage

De Masseur

Mijn naam is Sasha Persulessy, eigenaresse van ASMRtist en een gediplomeerd masseu. Mijn studieachtergrond is Social work, waar ik vervolgens jarenlang in de jeugd- en gehandicaptenzorg heb gewerkt. Intensieve diensten waren onderdeel van het werk. Wat mij heeft gemotiveerd om de overstap te maken naar een eigen massagepraktijk is doordat ik het belangrijk vind rust en ontspanning te ervaren niet alleen in mijn privéleven maar juist ook in mijn beroep. Ik heb jaren van dichtbij kunnen zien in mijn werk binnen de zorg wat onrust en spanning kan doen met een mens tegenover rust en ontspanning. Ik hoop met mijn bijdrage aan ontspanning dat men de balans (weer) weet te vinden.

Ik werk alleen en heb een knusse en fijne praktijk aan huis waar de klant tot rust kan komen. Ik hoop je binnenkort in mijn praktijk te mogen verwelkomen.

Gun het jezelf!

Ervaringen

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag10:00 tot 21:00
Zaterdag9:00 tot 14:00
Zondag10:00 tot 14:00